Nu le fac reclamă, nu m-a plătit nimeni să scriu frumos și de bine. Probabil că nici nu au auzit de mine și de minunatul meu blog. 🙂 Dar eu le cunosc de ani mulți, aș putea spune că personal, pentru că nu-i așa, cu uleiurile / cremele de plajă cu ajutorul cărora îți protejezi corpul în fiecare vară de razele soarelui, relația nu poate să fie decât super personală. Prietenele mă cunosc și știu foarte bine că nu prea folosesc altă protecție solară în afară de uleiurile regenerante și / sau protectoare de la Gerovital / Farmec. Pentru primele zile de plajă uleiul cu SPF 10 și apoi trec la cel cu SPF 6. Da, știu, o să îmi sară multă lume în cap că SPF-ul e prea mic, că ar trebui să fie de cel puțin 30, că riduri, cancer de piele etc. Nu spun că nu au dreptate, deep down, știu că au și că poate ar trebui să încep să folosesc alte loțiuni cu protecție mai mare. Mai știu și că ce funcționează la mine nu o să funcționeze neapărat și la voi. Dar aceste două uleiuri  au funcționat și încă mai funcționează la mine. Și pielea e moale și catifelată / hidratată și bronzul e mi-nu-nat!. Mai ales că tot de la ei îmi iau și un ulei bronzant pentru plajă, care accelerează bronzarea şi conferă pielii o nuanţă aurie. Poate am și norocul că nu trec prin faza de înroșire ci direct la bronz. Poate fi și asta. No idea. Dar eu sunt super happy cu ele și cu bronzul care rezultă. Iar acum uleiurile mele au și 30% reducere 🙂

Anyway. Ce voiam să vă spun este că zilele trecute, când mă pregăteam să comand pe farmec.ro uleiurile pentru vara aceasta, am observat că, până pe 30 iunie primești 25% reducere în coș la toate produsele din noua gamă Gerovital H3 Derma+ SUN, atunci când cumperi minim două.  Noua gamă dezvoltă tehnologia revoluționară Physablock, un complex inovator de filtre solare și principii active , ce asigură protecție avansată împotriva radiațiilor UVA (radiații ultraviolete de tip A), UVB (radiații ultraviolete de tip B), VL (lumina vizibilă de energie înaltă (lumina albastră), IR (lumina infraroșie).

Noua gamă include produse:

PENTRU CORP (LAPTE PROTECȚIE SOLARĂ SPF 30 SAU SPF 50),

PENTRU TEN (Cremă pentru Față SPF 50 cu Tentă Aurie sau Tentă Naturală,

ÎNGRIJIRE DUPĂ PLAJĂ (Loțiune Calmantă după Plajă și Gel Reparator după Plajă)

PENTRU COPII (CREMĂ PROTECȚIE SOLARĂ PENTRU COPII)

 

P.S. pentru că dușmanul e încă lângă noi (Coronavirus-ul), Farmec are zilele acestea reducere de 40% și la igienizanții pentru mâini. Dintre cele două versiuni disponibile, am folosit și sunt super mulțumită de Loțiunea Igienizantă pentru Mâini cu Alcool 70% și Glicerină, 150 ml. Nu îmbâcsește mâinile, e ce trebuie. Mi-ar fi plăcut totuși să fie cu pompiță, pentru că dacă nu ești atent îți pui un sfert din flacon în palmă.

Cealaltă versiune, Gel Igienizare Mâini Alcool 70%, 150 ml, nu am încercat-o pentru că, în capul meu, gel = lipicios,  și nu are nici glicerina utilă pentru mâinile abuzate de atâtea soluții de curațare și dezinfectare. Probabil e doar în capul meu pentru că lumea zice că nu e lipicios deloc.

Îmi place însă ca ambele variante au alcool 70%. Nu am găsit nicio informație despre durata campaniei așa că, dacă vă interesează produsele, hurry up și plasați comanda! 😉

 

Stay safe, ladies and gents!