Îmi plac companiile mono-produs. Cumva mi se pare că dacă te axezi pe un singur tip de produs, ală e mai bun decât cel făcut de o companie care produce și mere, și portocale, și cartofi pentru prăjit. Din acest motiv, atunci când vine vorba de ochelari de soare, mă gândesc instant la Ray-Ban. Nu a fost tot timpul așa, în trecut am avut și ochelari de soare non-brand sau alte branduri.

Și binențeles că mai există și alte branduri axate pe ochelari de soare și rame de ochelari, dar Ray-Ban sunt mai pe gustul meu. Îmi plac muuuult, ochelarii lor Aviator, deși până acum nu am reușit să găsesc perechea care să mi se potrivească mie cel mai bine. Am probat mai multe și pur și simplu nu ne-am potrivit. Cu cele trei perechi pe care le am (până acum :)) a fost însă dragoste și potriveală la prima vedere. Și încă mai sper că va apărea și Aviator-ul ăla cu care să trăiesc fericită și apoi să spun că am destui ochelari pentru tot restul vieții (da, despre modeul aviator vorbeam, nu despre altceva..:). Dar nu o să promit asta!!! La ochelarii de soare e ca la pantofi/poșete: niciodată nu am suficienți, tot timpul mai găsesc un model fără de care nu mai pot să dorm noaptea.

So, mai jos o selecție de ochelari pe gustul meu – primele trei modele le am deja. Nu o să mă rezum doar la Ray-Ban (puteți verifica aici lista magazinelor și a magazinelor online care sunt recunoscute ca dealer oficial Ray-Ban în România), nu sunt chiar atât de snoabă încât să cred că nu mai există și alte branduri bune pe lumea asta. 🙂

 

Ochelari Ray-Ban

 

Ochelari de soare unisex – Ray-Ban

 

 

Ochelari de soare unisex Ray-Ban RB2447 1157

 

Ochelari de soare polarizați – Polaroid

 

Ochelari de soare rotunzi – Ray-Ban

Ochelari de soare NA-KD

 

 

Ochelari de soare aviator cu lentile oglindă – Ray-Ban

 

Ochelari de soare unisex – Polarizen

 

 

Ochelari de soare cat-eye – Karl Lagerfeld

 

Ochelari de soare pantos – Polaroid

 

 

Ochelari de soare cu lentilă oglindă – Ray Ban

Ochelari de soare unisex – Polarizen

Ochelari de soare cu lentile în degrade – Polaroid

Ochelari de soare cat-eye – Furla

Ochelari de soare cu lentile în degrade – Ray-Ban