Majoritatea cunoaștem Swarovski ca fiind un brand de bijuterii. Brățări, inele, cercei, pandantive etc.

Și Vetter, cunoscut retailer de accesorii pentru smartphone-uri și dispozitive mobile, despre care am mai scris aici că au scos acum, în pandemie, o chestie super mișto de dezinfectat telefonul /  portofelul sau cheile.

Recent, cele două branduri s-au asociat și au creat o colecție intitulată iShine Swarovski – Noble Gestures, o colecție de nouă stickere.

Până aici, nimic special. Două branduri, o colecție de stickere cu cristale. Ce e însă super mișto – pe lângă felul în care arată aceste stickere  – este faptul că întregul proiect este pentru o cauză nobilă. Tot profitul realizat din vânzarea acestor produse merge către organizația Salvați Copiii România. 

Nu o parte din bani, nu un procent, ci toți banii! Bani care vor ajunge la organizația Salvați Copiii. Destinația finală sunt programele de facilitare a accesului la educație pentru copiii din medii defavorizate.

Copiii au fost întotdeauna un punct sensibil pentru mine. Deși nu sunt genul de mamă permisivă, nu rezist niciodată când văd un copil plângând, un copil flămând, un copil care crede că școala este pentru cei bogați.

Noi ne accesorizăm oricum telefonul sau tableta, sau laptopul (ce norocoși suntem să avem aceste dispozitive) cu cele mai noi modele de huse, de pop-socket-uri sau alte briz-briz-uri. Acum putem să facem lucrul acesta, cumulat cu o faptă bună. Știind că accesoriul nostru e de fapt avantajul unui copil care nu are nicio vină că s-a născut mai puțin norocos decât noi sau copiii noștri.

Stickerele Noble Gestures pot fi achiziționate la prețul de 49.99 RON, atât din magazinul online Vetter  cât și din magazinele Vetter aflate în incinta Aeroportul Internațional Henry Coandă, Mall Băneasa Shopping City, Galeriile Comerciale Feeria Băneasa, Mall Afi Cotroceni și Iulius Mall Cluj.

Ce ziceți? Dăm și noi o mână de ajutor? Și apoi, vă rog să le spuneți și prietenilor voștri. Să ducem mesajul la cât mai multă lume. Cu cât sunt mai multe produse vândute, cu atât cresc șansele la educație pentru toți copiii. 🙂