AboutYou este o nouă platformă multibrand de shopping online. Un fel de FashionDays sau Answear. You got the point. Dar sunt noi pe piață și au și branduri pe care nu le găseam până acum și aici mă refer la Fjallraven Kanken (despre minunatul lor rucsac am scris deja aici.) Pe AboutYou găsești inclusiv îmbrăcămintea de la ei, nu doar multe modele drăguțe de rucsac.

Mai găsești și cizmele de la Hunter dar și diverse modele de rucsac sau borsetă tot de la același brand. Mie mi-a plăcut de la ei acest rucsac galben. Seamănă puțin cu cel de la Kanken, dar nu cred că se compară. Bine, nu se compară nici la preț, Hunter fiind 162 ron și Kanken 442 ron.

 

 

Mi-a mai plăcut un model de sneakers de la Puma, model pe care nu l-am găsit la alte magazine până acum.

 

 

Este disponibilă și aplicația pentru telefon, poți adăuga produse la favorite și apoi primești notificări haioase despre cum mai sunt doar 10 produse din mărimea selectată de tine pentru produsul respectiv.  Iar după ce îți faci cont la ei AboutYou devine About + prenumele tău. 🙂

Din datele găsite despre ei pe internet, About You este unul dintre magazinele online cu cea mai rapidă creștere din Europa, evaluat la 1 miliard de dolari. Cu sediul în Hamburg, compania își propune să digitalizeze cumpărăturile tradiționale, permițând cumpărături online inspirate și personalizate iar clienții pot alege dintre produsele a peste 1.200 de branduri.

Sper să fie nemți și la atitudinea față de clienți. Deja e plin internetul de plângeri făcute de clienți față de atitudinea celor de la answear.ro sau epantofi.ro (ambele cu sediul in Polonia și aparent de neatins de către ANPC).

Ce e și mai cool e faptul că pentru încă trei zile,  la prima comandă, poți intoduce codul AYROMANIA și ai o reducere de 20% de bun venit. So, spor la shopping, girls!