Prima oară l-a văzut la o prietenă de-ale mele. Din acel moment, Matei, fiul meu, nu a mai avut stare și, cu banii strânși din bursele de merit primite de la școală, a hotărât că vrea și el un astfel de rucsac. Nu este un produs ieftin și, deși am încercat să îl conving să renunțe la idee, nu am avut cu cine discuta. Am vrut să renunțe la idee nu doar pentru ca 90 de euro sunt o sumă măricică ci și pentru că, ca orice copil, se plictisește repede de lucruri.

L-a achiziționat în decembrie într-o excursie în Viena, dintr-un magazin de articole sportive de pe Mariahilfer Strasse. Și deși au trecut cinci luni de atunci, Matei este în continuare foarte încântat de acest rucsac și are foarte mare grijă de el. Zilele trecute, într-o zi super ploioasă, mi-a spus mândru: mama, rucsacul chiar e impermeabil, nu s-a udat nimic din el! 🙂 Îl golește după fiecare întrebuințare, îl șterge de cel mai mic fir de praf imaginar, are grijă să nu îl lase trântit pe jos sau să îl atingă cineva murdar pe maini. În concluzie, mă bucur că nu s-a lasat convins de mine și că l-a achiziționat. Chiar a meritat investiția!

La achiziția din magazinul lor, transportul în România vă costă 9.90 euro iar livrarea este facută de UPS în aproximativ 5-6 zile. Dar există și alte variante de achiziție online: epantofi.ro, sau clasicele amazon.de / amazon.co.uk

Pe lângă rucsasul menționat (care este disponobil in mai multe dimensiuni) portofoliul lor de produse include o mare varietate de genți, huse, borsete, accesorii vestimentare. Matei a pus deja ochii pe un penar. 🙂 Iar eu pe acest model de rucsac nou apărut care include și compartiment separat pentru laptop.