COS mi-a trimis de dimineață un newsletter cu propuneri de haine casual, leisurewear. Sigur pentru că așa era programat, să fie înainte de weekend, blablabla, dar eu cred că știe că majoritatea dintre noi stăm mai mult în pijamale în perioada asta și vrea să ne spună că nu e tocmai ok, că ar trebui să mai punem și alt tip de haine pe noi. :))))

Mai jos o selecție cu mi-a plăcut mie. Salopeta de mătase cred că este magică! :). Ah, zilele acestea au și 30% discount la rochii. Take a look, go crazy, go wild!

 

Pantaloni bumbac/in – disponibili pe negru și alb

 

Salopetă mătase

 

Top bumbac organic – disponibil pe negru si turcoaz

 

Tricou de in  – disponibil pe roz pal și alb

 

Fustă pantalon cu talie elastică  – disponibilă pe gri marin și roz aprins

 

Sau puteți încerca ceva de la Zara Home:

Bluză/hanorac bumbac

 

Pantaloni drepți din bumbac

 

Și dacă tot nu vreți să renunțați încă la pijamale (me included), no worries, avem de unde alege. Deși, cel puțin la Oysho, sunt multe variante care se pot purta casual și în timpul liber (adică nu chiar la birou). Sau puteți intra oricând pe fashiondays.ro de unde mie mi-au plăcut următoarele:

 

Pijama bumbac, Skiny

Pijama din amestec de modal, Triumph

 

Pijama lejeră cu imprimeu, Undercolors of Benetton

 

Pijama cu model în dungi, Esprit Bodywear

 

Și acum că v-ați ales ținuta de stat în casă, zic să completăm atmosfera de wellbeing și să adăugăm un ceai sau o ciocolată caldă de la Whittard Chelsea Romania. Nu au momentan propriul magazin online (spun ca vor avea spre sfârșitul lunii) astfel încât aveți două variante. Mergeți la magazinul de pe Magheru (B-dul Magheru nr.1-3, clădirea Magheru One, Orar: L – V 10.30-19.30, S -10.30 – 18.30) sau în magazinele Mega Image de tip concept store, sau comandați online prin emag supermarket unde nu aveți prea multe opțiuni, însă e mai bine decât nimic: două variante de ceai (infuzie de măr, goji și acai, sau ceai de fructe de pădure) și două de ciocolată caldă (ciocolată caldă cu aromă de portocale sau ciocolată caldă neagră). Dacă optați pentru ieșitul din casă, eu propun să le faceți o vizită la magazinul din Magheru One. Astăzi și mâine (22-23.05.2020) au lichidare de stocuri cu discounturi atractive. 😉

Ritualul de wellbeing necesită (cel puțin în capul meu) ca ceaiul/cafeaua/ciocolata caldă să fie savurate din căni sau cești speciale. Wagner Arte Frumoase și Povești au lansat recent colecția I’m still standing care include și căni, ceșcuțe pentru espresso sau platouri, toate din porțelan. Sunt mi-nu-na-te, le puteți vedea/achiziționa din magazinul lor online.

Sau mai puteți arunca o privire pe oferta de la Mica Cera, la fel de minunate și porțelanate. 😉

 

So, haine casual / Pijamale avem, băutură caldă avem, cești deosebite avem, adăugăm o lumânare #Alintul cu parfum de vanilie și bujori de la Cup & Candle by Oana Botezatu și gata!  Let the weekend begin!