Așa o să fie pentru mine vara aceasta. Și pentru că, deși negrul este de obicei culoarea pentru care optez atunci când aleg o piesă vestimentară, în momentul în care te îmbraci zi de zi în piese de aceeași culoare, îți dai seama că, de fapt, nu ai atât de multe variante și încerci o mică sesiune de shopping online.

Din păcate nu am găsit prea multe opțiuni în general și mult prea puține pe gustul meu. Probabil pentru că negru nu este o culoare care se poartă vara. Și pentru că m-am uitat după articole din bumbac, poplin, in, variante mai prietenoase cu pielea.  

Mi-a plăcut rochița aceasta din poplin de la Stefanel, din outlet. Prețul mi se pare unul decent- €39.60, transportul e însă destul de mare, €21.

 

O altă variantă ar fi o rochiță Scotch & Soda de pe asnwear.ro, 100% bumbac.

 

O altă variantă ar fi tot de pe answear.ro, o rochiță brand propriu, fără mâneci. Compoziția nu este perfectă, dar este purtabilă: 80% Bumbac, 10% In, 10% Poliester. Avantajul ei este că are buzunare laterale.

La rochii lungi, am ales două variante, deși sora mea mi-a spus că arată ca niște cămăși de noapte. Thank you, sis! 🙂

O rochie answear.ro, brand propriu, Conținut: 100% Vâscoză

 

Și una puțin mai scumpă, Stefanel, cu compoziție 100% in.

 

La bluze, deși nu sunt cea mai bună variantă în ceea ce privește compoziția, mi-a plăcut o bluză Benetton, fără mâneci, de pe fashiondays.ro. Compoziție: Exterior: 100% lyocell, Garnituri: 100% poliester.

Sau o bluză Banana Republic, tot de pe fashiondays.ro, dar din nou, compoziția nu este cea mai inspirată, mai ales pentru zilele călduroase de vară. Compoziție: 67% modal, 28% poliester, 5% elastan.

Dar la bluze poți opta oricând pentru un tricou simplu, din bumbac sau in. Variante găsiți din plin pe H&M.

Să aveți o vară colorată și răcoroasă!