Pentru necesarul de vacanță – fie că e de vară sau iarnă, fie că pleci cu avionul, mașina personală sau trenul, nu contează – e bine să ai la îndemână o valiză încăpătoare, ușor de manevrat și transportat. Cele pe roți, troller-ele, sunt geniale. Îmi aduc și acum aminte cu gust amar de valizele din copilaria mea. Alea dintr-o imitație de piele, incomode și nepractice. Dacă nu le știți sau nu vă mai aduceți aminte de ele, puteți să dați o căutare pe google. Sau dacă le simpatizați și vă e dor de ele, le puteți găsi de vânzare pe olx. 🙂 Sfatul meu: nu vă aruncați să vă luați un troller ieftin, de genul celor de 70-100 de lei. Decât dacă vă place mult modelul sau culoarea sau brizbrizul de pe el și nu puteți să mai dormiți noaptea de dragul lui. :)) Atunci da, go ahead, dar fiți conștienți că, cel mai probabil, nu veți petrece mai mult de o vacanță împreună.

Altfel, fiind un accesoriu pe care se presupune că nu îl schimbi ca pe șosete, e bine să investești în ceva de calitate. Vestea bună e că există perioade de reduceri iar zilele acestea troller-ere Samsonite au discount 20% pe fashiondays.ro (și pe samsonite.ro), folosind codul TROLER20.

 

Troller Base Boost Samsonite – lățime 40cm

Troller S Cure – Samsonite

 

Troller Base Boost Expandabil Samsonite

 

Troller Pro DLX 4

 

Mi-a plăcut și articolul acesta din TravelGearZone, un top cu cele mai bune 15 valize ale anului 2020, dar și ponturi despre cum să îți alegi cea mai bună valiză.