Pentru două dintre prietenele mele, astăzi este the first day of the rest of their lives. Un nou început, pe un drum colorat în galben și roșu. M-am gândit ca această postare să fie de inspirație pentru ele, cu articole vestimentare în cele două culori menționate. Modul meu de a le spune că le sunt alături. 🙂

Pentru că drumul lor e colorat dar cât se poate de serios, selecția este de articole precum sacouri, poșete, pantofi stiletto.

Sacou Mango galben pal. Recunosc, mi-a plăcut mult faptul că e din in. Culoarea e cam ștearsă, cel puțin în fotografii.

 

Sacou Mango roșu. Îmi place pliul de la spate, lungimea și gulerul.

Sacou roșu Tommy Hilfiger. Pentru zilele casual și nu numai.

 

Redingotă cu rever întors – Zara

Capă cu deschizături – Zara

Cel mai sexy model de pantofi, fără a fi vulgar, mi se pare stiletto. Mi-au placut modelele de a Mihaela Glăvan dar îmi plac și unele modele de la smilingshoes.com. La ei îmi place și faptul că îți alegi modelul și apoi și materialul/culoarea din care îi vrei realizați. Custom made all the way!

Mihaela Glăvan stiletto roșu și Mihaela Glăvan stiletto galben

De la Smiling Shoes mi-a plăcut acest model. Și da, se pot realiza, la comandă, și pe roșu.  Se poate alege inclusiv dimensiunea tocului, respectiv 7 sau 9 cm. Pretty cool! Dar și acest model, chiar dacă în fotografii apare pe negru.

La poșete, cel mai util și practic model cred că este cel în care încape un dosar cu coli A4. Astfel, modelul pe care îl propun este Eden de la Furla. În magazinul online furla.com nu mai este disponibil pe roșu și galben, dar l-am găsit aici. Este o variantă mai scumpă de poșetă, dar e Furla! 🙂

Sau acest model, o idee mai mic ca dimensiune, de la Coccinelle.

 

Să aveți un drum colorat, dragilor!