Hello, ladies! Știu, nu am mai scris de ceva vreme but I’m back! 🙂

Da, pare o perioadă în care nimeni nu are chef de shopping și toată lumea se gândește că o să poarte ce are prin dulap pentru că nu are unde să își etaleze noile achiziții și atunci de ce să mai investească aiurea? Dar se poate face shopping util pentru această perioadă și nu, nu mă refer la măști și mănuși de unică folosință. Din acestea aveți, da? Și le și folosiți sper, atunci când ieșiți la scurtele plimbări sau la shoppingul de la supermarket.

Un accesoriu pe care îl consider super util acum (mai mult decât în alți ani) mi se pare borseta. Recunosc, nu sunt fan, prefer o geantă mică, crossbody (dar există și modele convertibile în care ai 2 în 1, și borsetă și crossbody). Dar ambele pot fi super utile în această perioadă în care vrei să expui cât mai puțin din lucrurile personale la lumea exterioară. E mai ușor și mai safe să porți o borsetă decât un shopping bag (still in love with them, though). Poate sunt eu exagerată dar nu mi-aș pune shopping bag-ul nici pe banca din parc, nici în căruciorul de la supermarket, niciunde de fapt. În plus, nici nu ai nevoie de multe lucruri la tine în ieșirile scurte și de strictă necesitate. Iar borseta păstrează safe și la îndemână cardul de credit, telefonul și, binențeles, un gel dezinfectant, companionul perfect al ieșirilor pe timp de pandemie.

Am făcut un mic research de borsete în magazinele online și pot să spun că oferta este una foarte atractivă. Am găsit câteva modele pfoa și mă gândesc tot mai serios că poate nu ar fi trebuit să îmi doresc cadou de ziua mea o nouă shopping bag ci mai bine alegeam o borsetă.

Așaaaaaaa…

 

  • Borsetă convertibilă, imitație de piele, Nine West

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Borsetă French Revolution – nu este încă disponibilă online dar o găsiți  în trei culori – negru, vișiniu, alb – în magazinul French Revolution din Piața Victoriei (Bd. Aviatorilor, nr. 8A)

 

 

 

  • Borsetă de piele, Furla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Borsetă piele, COS (nu au lansat încă magazinul online pe România, dar am primit newsletter astăzi și mi-au spus că soon..:)

 

 

 

 

Acum că aveți câteva idei de borsete și ați ochit (poate chiar comandat deja) modelul ales, revin cu safety advice. Nu uitați să puneți în borsetă și gelul dezinfectant! Știu că a fost o perioadă în care nu se mai găsea pe piață, dar între timp a reapărut sau au fost lansate noi produse, precum loțiunea igienizantă pentru mâini cu alcool 70% și glicerină, de la Farmec. Săptămâna aceasta produsul beneficiază de o reducere de 30% so you have no excuses.

Tot produs igienizant românesc (nu știu dacă lansat recent sau doar eu l-am descoperit recent) este gelul igienizant (70% alcool) de la Gerocossen.

Sau gelul instant pentru igienizarea mâinilor de la Ivatherm, tot produs românesc, tot recent lansat, tot o formulă pe bază de alcool și glicerină.

Last but not least, găsiți suficiente variante pe emag-ul mereu salvator și urgent livrator de produse must have. Am încercat așa dar sună super bine și combo-ul acesta sau varianta aceasta cu pulverizator. Toate cu 70% alcool. 

 

Suficient pentru astăzi. Stay safe & fashionable, ladies!

P.S. Știu că multe dintre recomandările de borsete sunt de pe fashiondays dar acolo prețurile mi s-au părut mai ok. Spre exemplu, borseta de piele Karl Lagerfeld de mai sus am găsit-o și aici, dar la un preț mult mai mare, practic la prețul inițial avut pe fashiondays. Sau modelul de la Tommy Hilfiger îl puteți achiziționa și de aici dar muuuult mai scump, la un preț chiar mai mare decât cel inițial avut pe fashiondays. Cu plăcere! 🙂

P.P.S. Dacă prețurile modelelor de mai sus vi s-au părut rezonabile, puteți încerca oricând borseta Louis Vuitton. Da, sunt snoabă, recunosc. But I love it!