COS era un brand cunoscut iubitorilor de fashion cu mult înainte de intrarea pe piața din România prin deschiderea celor două magazine din București. Am anunțat acum două zile și introducerea României ca zonă de livrare pentru comenzi plasate în magazinul online COS, un moment mult așteptat de fanii brandului suedez.

Ce vreau să vă spun acum este faptul că, pe lângă COS, au mai anunțat lansarea livrărilor în România încă trei branduri, tot parte a grupului H&M.

  • & OTHER STORIES – un brand de care am mai auzit până acum numai lucruri bune. Magazinul include doar articole pentru femei. Prin abonarea la newsletter primești un discount de 10% iar, cel puțin pentru moment, livrarea si returul sunt gratuite.

 

Clutch piele neagră, & OTHER STORIES

 

 

Geantă crossbody piele neagră, & OTHER STORIES

 

Top mătase, & OTHER STORIES

 

Tricouri bumbac dungi, & OTHER STORIES

 

 

 

  • ARKET (ARKET means ‘sheet of paper’ in Swedish) este magazin cu articole pentru femei, bărbați, copii, casă. Au și produse Birkenstock, New Balance, Converse, Adidas.

 

Rochie plisată bej, ARKET

 

Rochie lungă bumbac, ARKET

 

Geantă neagră, ARKET

 

Geantă crossbody împletită, ARKET

 

 

  • WEEKDAY – articole pentru femei, bărbați zic ei. Eu aș zice adolescente și adolescenți. Poate e pentru că nu sunt în targetul lor, dar nu am reușit să găsesc niciun produs pe care să mi-l doresc. În plus, oferta mi s-a părut sărăcăcioasă, nu prea ai de unde alege. Spre exemplu, am găsit doar 15 produse la categoria încălțăminte femei. Dar oferta include produse de la branduri precum Reebook, Fila, Timberland, Kappa, Champion.

 

  • MONKI – doar articole pentru adolescente. Mi-a plăcut mai mult decât Weekday, și ca layout magazin și ca ofertă produse (au VANS! 🙂

 

Safe shopping, dears! 🙂