În ultima perioadă am văzut că au apărut foarte multe articole vestimentare și accesorii cu personaje Disney. Nu, nu mă refer la cele care se adresează copiilor, acelea au fost prezente întotdeauna. Mă refer la cele pentru adulți, în egală măsură femei și bărbați.

Mickey Mouse,  Minnie  (împreună și/sau separat) Donald Duck , Daisy, Pluto, Dumbo, you name it!

Mi se par haioase și perfecte pentru “a casual day”. Poate prea casual pentru unii (și aici mă refer la sora mea care m-a intrebat dacă tricoul acesta e parte dintr-o pijama). Dar mie îmi plac. Mai ales cele cu Mickey Mouse (nu aruncați cu pietre dar nu am fost niciodată fan Minnie). Și în plus sunt super comode și merg perfect cu un sacou și o pereche de jeans.

Deși momentan disponibil doar în măsuri pentru doamne / domnișoare mai subțirele, mi se pare drăguț și acest model, de la H&M, la un preț super accesibil. Sau dacă vreți un Mickey mai puțin vizibil, acest top cu mânecă 3/4 (disponibil online doar în mărimea S).

Sau chiar un hanorac cu umbra lui Mickey și textul is kind of fun to do the impossible (cel puțin eu asta am înțeles 🙂

 

Puțin mai colorate sunt cele de la Zara, cu Mickey si Minnie la Tokyo! 🙂 Personal aș fi preferat să fie împreună la New York, dar nu poți mulțumi pe toată lumea. Mai multe variante cu personaje Disney găsiți aici.

Dacă totuși tricoul ți se pare prea mult, prea casual, prea childish, încearcă o geantă cu Mickey atunci când mergi cu copii în parc sau la plajă (sper să vină și acel moment în curând). Sau cu Donald și Daisy. Cu siguranță o să îți însenineze ziua!