Anul asta am decis să nu mai port atât de mult negru. Și să îmi cumpăr haine colorate. Bineeee, problem solved. Și, credeți că le port? Nu pot să zic că nu am încercat, că nu încerc de fiecare dată când deschid dulapul și mă întreb cu ce mă îmbrac acum. Dar fac ce fac și tot pe alea negre le aleg.

Poate e de la purtat prea multă vreme, poate e din comoditate – fiind mult mai ușor de asortat, sau poate e pur și simplu vorba de dependență de această culoare. E doar la mine problema sau avem noi, ca popor, o problemă cu hainele închise la culoare? Numai eu am senzația că la noi lumea se îmbracă preponderent în negru și gri? Și atunci când mă întorc de undeva din străinătate, unde lumea se îmbracă și în culori vesele, parcă mă lovește așa o tristețe de la atâta gri și negru. Poate e în genele noastre să ne îmbracăm în culori închise. Sau poate îmi caut eu o scuză pentru revenirea asta mereu și mereu la hainele negre.

Nu e că nu încerc să mă îmbrac colorat! Dont get me wrong! La ce culoare de articole vestimentare credeți că mă uit atunci când intru într-un magazin? Negru, binențeles! Nu vreți să știți cât mă forțez să mă uit și la alte culori, iar vara asta chiar mi-am și cumpărat o rochie verde, o rochie portocalie, o bluză roșie. Și arată așa de frumos dulapul meu acum! Bine, măcar el să arate colorat, că eu tot în negru mă îmbrac. :))

Acestea fiind spune, ce ziceți de câteva idei de rochii… negre??? Că tot a apărut colecția toamnă-iarnă.

 

Rochie neagră cu buzunare laterale, bumbac – COS

 

Rochie neagră în straturi, in – COS

 

Rochie neagră cu model eșarfă la spate, bumbac organic – COS

 

Rochie neagră cu detalii plisate, bumbac – NA-KD

 

Rochie neagră cu decolteu în V, bumbac – NA-KD

 

Rochie neagră, poliester – Red Valentino

 

Rochie neagră, bumbac – Answear Lab

 

Rochie neagră fără mâneci, viscoză – TRENDYOL

 

Rochie neagră, bumbac – Zara

 

Rochie neagră cu talie elastică, poplin – Zara