Biker sau nu, întotdeauna am fost de părere că geaca de piele îți dă un aer cool, degajat. Merge perfect combinată cu fustă, cu rochie, cu jeanși, cu bocanci sau stiletto, ce să mai încoace și-ncolo, poate fi combinată cu orice. Și dacă nu ai încă una în garderobă, o poți lejer împrumuta pe a iubitului / soțului. Binețeles, dacă are una, dacă vă potriviți cât de cât la mărime și dacă he’s willing to share it with you. 🙂 Și dacă tot merge împrumutată, selecția de jos o să cuprindă recomandări și pentru EL.

Domnilor, geaca de piele merge combinată cu orice atunci când e purtată de femei. Îmi pare rău, la voi nu e chiar atât de simplu. Adică merge cu jeanși, cu pantaloni casual gen chino, o porți purta chiar și la cămașă cu cravată dar niciodată, sub nicio formă, nu se poate pune peste sacoul de la costum – așa cum nu o dată am văzut-o purtată de diverși domni pe stradă.

Last but not least, dacă nu ai încă o astfel de geacă dar îți dorești una și nu ești genul de persoană care se plictisește repede de orice, sfatul meu este să investești într-o geacă din piele naturală, chiar dacă prețul este puțin mai mare. Personal, cele din piele ecologică mi se par o glumă iar, în funcție de brand, prețul lor este uneori asemănător cu cel al gecilor din piele naturală. În concluzie, nu prea merită decât dacă e nu știu ce super model după care nu mai poți și ești conștient(ă) că nu o să o porți mai mult de un sezon.

 

Geacă biker din piele Felipar – Mango

 

Geacă biker din piele naturală – Jack & Jones

 

Jachetă bej din piele întoarsă – Diesel Black Gold

 

Jachetă biker din piele Rushis – Diesel

 

Jachetă biker din piele maro – Mango

 

Geacă din piele naturală cu buzunare cu fermoar – Mango

 

Jachetă din piele, cu glugă, Dua Lipa Lucy – Pepe Jeans London

 

 

Geacă piele naturală – JOOP

 

Geacă biker din piele – MAX&Co.

 

Geacă piele naturală – Pepe Jeans

 

 

Jachetă din piele naturală – COS

 

Geacă din piele naturală – Trussardi Jeans

 

Geacă din piele Modern Utility – Medicine

 

Geacă din piele, maro închis – Mango

 

Geacă din piele naturală Nola – Gipsy

 

Geacă biker – Mango