Cine mă cunoaște, știe deja că la mine în geantă găsești cam de toate. Ceva de genul, dacă am nevoie, să am la îndemână. Din acest motiv eu și gențile mici nu suntem prietene decât în ocazii speciale și destul de rare. Pe lângă gentuța de blană de la Fornarina, despre care am scris aici și pe care o iubesc în continuare, mi se mai par interesante și modelele acestea. Pentru ele nu pot să bag încă mâna în foc pentru că nu le-am văzut / atins. Dar m-aș risca.

Una este de la Pollini, și este mai ciudățică. But Im a weirdo, baby. 🙂 Bulinele acelea ieșite în afară nu sunt pentru oricine. Nici dimensiunea nu este chiar avantajoasă (15 x 17 x 17 cm). Dar cred că este ultima bucată disponibilă, so only one weirdo will enjoy it!

O altă variantă interesantă, dar mai clasică, un model puțin vintage, dar pe gustul mai multor doritoare este de la Zara. Acum, când m-am uitat încă o dată la ea, mi-am dat seamă că închizătoarea este tot cu un fel de buline de data aceasta negre. :)) Dar e un model puțin mai încăpător decât cel de la Pollini.