Hello, ladies! Missed me much?!  🙂

Este o perioadă mai ciudată, ăsta e răspunsul pentru pauzele mele lungi și dese. Cu vizite la stomatolog, cu wordpress-ul care și-a schimbat layout-ul și pe mine m-a dat peste cap (de aici și layout-ul mai ciudat de la postarea cu cămașa albă, la care am lucrat două zile și în final nici nu am inclus toate modelele de cămăși pe care le găsisem).

Noroc cu Răzvan (thank you, thank you, thank you) care mi-a dat mesaj de dimineață și mi-a spus că a făcut o magie și mi-a pus pe blog un plugin care îmi aduce editorul clasic înapoi. Răzvan, you are my hero!

So, I’m back! 🙂

Astăzi o să fie despre două combinații care îmi stau mie pe creier și sper să nu se epuizeze produsele doar pentru că vă spun și vouă de ele. Îmi lăsați și mie, da? Mai ales UGG-urile, ele mă obsedează de câteva luni de când au fost lansate dar la noi nu erau disponibile decât culorile clasice.

Combinațiile au așa: culori turbate ( 🙂 ) bluză sport, fustă plisată, încălțăminte heavy/sport/ugg-uri.

Here we go:

Bluză sport lejeră cu decolteu la baza gâtului, roz fandango – GAP

 

Ghete slip-on impermeabile din piele intoarsa, fuchsia, Classic Ultra Mini – UGG

 

Bluză sport lejeră cu decolteu la baza gâtului, galben – GAP

 

Pantofi sport cu talpă masivă Alteration PN-1 – Puma

 

Fusta plisată aș alege-o într-o singură culoare, neutră. La combinația de galben aș merge pe varianta negru, iar la combinația de roz/fuchsia, aș alege o fustă plisată bej.

Sau dacă e bal, bal să fie și atunci alegem varianta unei fuste plisate cu model și culori care combină și fuchsia, respectiv galben (da, sunt mai babă, încă mai asortez hainele pe care le port). Saaaaaau, puteți combina bluza roz cu Pumele și ghetele fuchsia cu bluza galbenă. Ar arăta super așa..

 

Fustă din colecția Haily’s

 

Fustă cu talie elastică – Reserved

 

Fustă din colecția Answear Lab

 

Fustă plisată, lungime până la gambă – H&M

 

Fustă lungă, plisată, din satin – H&M

 

Fustă plisată – Reserved

 

P.S. Fusta plisată poate să fie înlocuită de fustă creion sau de jeanși (model 3/4, gen culotte). Na, fiecare cu fantezia lui. 🙂