Aseară, când m-am gândit despre ce o să scriu astăzi și am făcut și selecția de mai jos, cerul era negru, se pregătea de furtună. Ploi anunțau și prognozele pentru zilele următoare și mi s-a părut super potrivit să vă prezint o selecție de umbrele. Acum mă uit la soarele de afară și mă gândesc că ploile vor veni ele cândva. Sper….:))

——

De fiecare dată când plouă mă întreb dacă am o umbrelă pe are aș putea să o folosesc. Umbrele am, dar niciodată nu știu pe unde sunt pentru că, data trecută când a plouat am luat-o după mine și probabil a rămas în mașină sau la birou sau în locul spre care mă îndreptam atunci când am avut nevoie de ea. Mă gândeam că pentru mine, pentru astfel de situații, cred că ar trebui inventat un sistem prin care șă poți să îți legi umbrela de gât. Sau de încheietura mâinii sau ceva. Poate așa reușesc să le aduc înapoi acasă, să le pun la locul lor. Și apoi chiar am găsit un model în genul asta, îl găsiți în selecția de mai jos. 🙂

Vorba cântecului: la radio se anunță ploi. 🙂 Sau cel puțin așa ne spun prognozele meteo pentru zilele următoare. Și pentru că va trebui să ies din casă, inevitabil încep să mă întreb: oare am și eu umbrelă?

Dacă și voi pățiți la fel, ce ziceți, ne mai cumpărăm câte o umbrelă? Să fie, că nu se știe niciodată. 🙂

 

Umbrelă mică în carouri – Oysho

 

Umbrelă transparentă rezistentă la vânt

 

 

Umbrelă cu accente romantice

 

Umbrelă reversibilă imprimeu ziar

 

 

Umbrelă Xiaomi pentru Soare sau Ploaie cu Protecție UV

 

Umbrelă de Lux Royal Walk, Deschidere Automată, Protecție ploaie, Protecție Vânt, 120cm, Pentru două persoane

 

Umbrelă SUSINO-Elegant Red

 

 

 

Umbrelă Tango, automată, curcubeu

 

Umbrelă picățele – Mango

 

Umbrelă dungi – Mango

 

Umbrelă transparentă – Mango

 

 

Umbrelă Moschino

Umbrelă Karl Lagerfeld