Căutam astăzi un anumit model de tricou/bluză pentru o prietenă, ceva care să se potrivească cu un anumit model de fustă. În căutările mele am rămas uimită câte variante de bluză tip rochiță am găsit. Nu mă înțelegeți greșit, nu o zic cu părere de rău, chiar sunt adepta stilului degajat, cu rochie peste pantalon etc.

Așadar și prin urmare let me introduce you bluză poplin cu volanaș. Cum spune și denumirea, materialul este unul ok, poplin, pretabil pentru ținute de birou.

Top cu partea de jos plisată (disponibil în trei variante de culori: alb, negru, verde). Modelul e ok dar, cel puțin din punctul meu de vedere, are marele dezavantaj de a fi fabricat din poliester. Not so good!

 

 

Tricou cu volanaș

Model ok, material ok (bumbac 100 %). Poate nu e chiar potrivit pentru o ținută de birou (depinde de birou), dar ar merge perfect de weekend sau la ieșirea la terasă cu prietenii.

Rochie din polin

Fiind pe alb și destul de trasparentă eu nu aș purta-o decât cu pantalon ca bluză mai lungă. Dar persoanele mai îndrăznețe pot alege și varianta de purtat simplu, ca rochie.

 

P.S. Pe oricare dintre variantele de mai sus le-aș accesoriza cu lanțuri de diferite lungimi.