Pe Meekee (mă rog, produsele ei) am descoperit-o acum câțiva ani, la sfârșitul unei veri, într-o zi de sâmbătă, când am văzut într-un magazin online niște papuci blănoși – da, cine mă cunoaște, știe că am o slăbiciune pentru încălțămintea cu blană, one of my guilty  pleasures. 🙂 Nu i-am comandat pentru că nu aveau mărimea mea dar tot weekendul m-am gândit la ei. Luni m-am prezentat la magazinul fizic și, chiar dacă nici acolo nu aveau mărimea mea, i-am cumpărat chiar dacă erau cu un număr mai mare. Cred că de niciun papuc nu am avut grijă mai mare cum am avut de ei..:))) Și pentru că mi-au plăcut atât de mult, am căutat și am descoperit pe facebook pagina producătoarei, Mihaela, aka Meekee. Și mi-am mai comandat și alte modele și a venit chiar ea și mi le-a adus, așa am cunoscut-o personal. Super Meekee, super papuci. Doar papuci mi-am comandat pentru mine, pentru prietene am comandat și pantofi, de care s-au declarat super încântate și fericite. Eu? Plănuiesc de ceva vreme să îmi comand o pereche de cizme din blană naturală, versiunea de iarnă a papucilor blănoși. 🙂 Doar că, la iernile noastre cu zăpezi murdare care se transformă apoi în bălți și mai murdare, cred că le-aș purta mai mult prin casă pentru că mi-ar fi milă să le scot afară.

Mai jos favoriții mei de la Meekee. Dar cel mai bine intrați direct pe site sau pe pagina ei de facebook. E super prietenoasă și very helpful!

Papuci cu blană naturală

 

Papuci piele / tul

 

Pantofi piele / tul

 

Saboți blană naturală

 

Cizme blană naturală

 

 

P.S. Dacă nu găsiți disponibilă mărimea dorită, vorbiți cu Meekee și se rezolvă.

P.P.S. are și două modele de genți super-mega-ultra încăpătoare pe care le iubesc chiar dacă nu v-am povestit de ele mai sus. 🙂