Da, trec de la una la alta. Așa sunt gemenii. :)) Zilele trecute vorbeam de sacouri că na, vine toamna, astăzi mă întorc la vară (sper să dureze cât mai mult), la papuci și la un brand pe care îl iubesc mult: Birkenstock.

O să mă refer la cei originali, nu la imitații. Chiar nu mi se par atât de scumpi încât să optezi pentru vreun model copiat de mulți. Birkenstock e faimos pentru calapodul super comfortabil, este unul dintre cele mai cunoscute branduri germane și e pe piață de când lumea – 1774.

La noi este cunoscut mai mult pentru modelele de papuci, modele care fac subiectul textului de astăzi, dar brandul are în portofoliu și pantofi / sandale / cizme, și diverse modele profesionale confecționate pentru lucrătorii din sistemul medical și cel alimentar, dar și accesorii precum genți sau curele.

Mai jos, modelele de papuci care mi-au făcut mie cu ochiul. Poate vă inspiră și pe voi. Și dacă nu aveți acum în plan o astfel de achiziție, puteți să îi adăugați la favorite și să așteptați un preț mai bun. Da, prețurile lor vor mai scădea după ce le trece sezonul. Dar investiția merită pentru că vă veți bucura ani buni de acum încolo de modelul / modelele alese. Trust me! 🙂

 

Papuci flip-flop lăcuiți Mayari

 

Papuci regular fit Gizeh

 

Papuci cu imprimeu cu inimi Arizona

 

Papuci piele întoarsă Madrid

 

Papuci cu model floral Ibiza

 

Papuci de plastic Gizeh

 

Papuci din material sintetic Madrid

 

Papuci de piele Arizona EXQ

 

Papuci din piele întoarsă Siena II

 

Papuci Yao Balance