Zilele trecute, fiul meu m-a întrebat oarecum ironic: mama, dacă eu am 1.60, tu cât ai? I-am răspuns aproape isteric: nu se poate, eu am 1.60, tu ești copil, nu se poate să ai tot atât! Nu ai împlinit nici măcar 13 ani, unde te grăbești așa!?

Realitatea este că, da, m-a depășit la înălțime! La mărimea de la pantofi, nu mai spun! În iarnă m-am încălțat  în grabă cu o pereche de-a lui și am vrut să cobor scările. Am vrut să le cobor doar că ele s-au transformat în tobogan iar eu am reușit să mă pricopsesc cu o vânătaie mare cât… mărimea lui la pantofi, corect!

Dar zilele acestea am rezolvat problema, cel puțin pentru vara pe care o aștept cu nerăbdare! M-am împrietenit cu o pereche de sandale platormă. Recunosc că îmi place de ceva vreme modelul. Dar plăcutul tocurilor nu este echivalent cu purtatul lor. Îmi cumpăr pantofi cu toc dar, în momentul în care vreau să mă încalț cu ei, cu mici excepții, fac ce fac și tot la variantele fără toc ajung.

Să revenim la soluția care mă va face să cresc, la propriu,  în ochii fiului meu. Sandalele le-am achiziționat de pe Fashion Days iar momentan există și un cod de  discount de 30% sau 25% astfel încât prețul final este foarte ok.

 

 

 

Există multe alte variante de model și /sau magazine de unde pot fi achiziționate. Pe answer.ro găsiți o varietate de platfome de la Tommy Hilfiger.

Mie personal, cele de la Timberland mi s-au părut o variantă mai bună și ca preț (dacă nimeriți o perioadă cu cod de discount este și mai bine) dar și ca înălțime (cele de la Tommy au platforma de 10.5). Din punct de vedere comfort, nu știu cum sunt cele de la Tommy dar cele de la Timberland sunt SUPER comode. În descrierea produsului scrie că au Tehnologie: OrthoLite®. Nu am idee ce înseamnă dar poate acesta e răspunsul.

Pentru vara viitoare, când copilul o să fie și mai înalt, o să mă orientez către un toc și mai mare, de 12 cm. 🙂 Deja am găsit și modelul, trebuie doar să îmi fac curaj să îl port și să sper că nu o să am rău de înălțime.

P.S. Pentru persoanele îndrăznețe: Varianta pentru anul viitor îmi place mai mult decât soluția aleasă de mine pentru vara aceasta 😉